Louland By Motherwear

Louland By Motherwear

Motherwear is in Nederland al meer dan 10 jaar bekend bij vele moeders. Omdat er simpelweg niets in Nederland te vinden was en Talitha van der Burg na haar eigen bevalling van haar dochter Louise in 1989 het effect van een zelf genaaid sluitlaken voelde, richtte zij in 2001 Motherwear op en begon met het vervaardigen en verkopen van het traditionele sluitlaken. “Veel mensen vroegen zich in eerste instantie af wat een sluitlaken was en waar het nou precies goed voor is.
Zelf zegt Talitha er over : ” Een traditionele katoenen doek met linten om de buikwand stevigheid te geven na de bevalling. Lijkt eenvoudig maar oh wat heb ik me er fijn bij gevoeld, ik moest daar wat mee doen voor iedere Moeder in Nederland “. In 2003 ontwierp zij als eerste in Europa de elastische versie van het sluitlaken, de sluitband met klittenband. Inmiddels zijn duizenden moeders elke keer weer dankbaar na het ontdekken van de sluitband of het laken.

In 2010 lanceert Motherwear na intensieve samenwerking met physiotherapeuten en een bedrijf gespecialiseerd in medische producten met succes Sluitband Louise. Alle wensen van comfort in harmonie met de noodzakelijke stevigheid. Het revolutionaire sluitsysteem met 3 spanbanden die overal op de band vastgezet kunnen worden blijven zorgen voor de perfecte spanning en zijn extra handig voor als je veel kilo’s afvalt. Er is veel tijd en aandacht geschonken aan de nieuw gekozen materialen die je verzekeren van een goede behandeling van mens, dier en milieu en een streng gecontroleerd productieproces. De nieuw ontwikkelde heerlijk zachte binnenvoering is hypoallergeen, antibacterieel en regelt de juiste vochtopname. Talitha zegt zelf nog steeds elke dag trots te zijn dat vrouwen kunnen genieten van het gevoel dat je krijgt van deze geweldige steun. Ervaar het en je weet waarom je de band hebt aangeschaft.

Dankzij het grote succes in Nederland werd het mogelijk om over de landsgrenzen heen te kijken en een sluitband of laken aan iedere vrouw op de wereld te gunnen.

Services

  • Webwinkel

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De babywinkel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Louland By Motherwear
Hoekerkade 25
2725AE Zoetermeer

+31 (0)79 8886801

Links

Website

Deel deze pagina

Louland+By+Motherwear img